Masina nu porneste: care sunt posibilele cauze si solutii

Cand activam contactul si niciuna dintre luminile din panoul de instrumente nu lumineaza, este sigur ca aveti o problema electrica. Aceste tipuri de probleme sunt cele mai dificil de identificat si de gestionat, deoarece pot proveni dintr-o simpla siguranta care a ars sau s-a detasat de o problema in tabloul de distributie sau in sistemul electric in general. Intra pe tractarioradea24.rosi vei gasi cele mai bune servicii.

Cu siguranta nu este o problema a bateriei, deoarece aceasta, desi este foarte descarcata, de obicei are intotdeauna o anumita energie pentru a activa contactul si, prin urmare, pentru a vedea un martor iluminat. Aici, chiar daca incercam sa reanimam masina si sa profitam de energia bateriei unui alt vehicul sau sa schimbam bateria in sine, efortul va fi in zadar. Cel mai bine este sa sunati la asistenta rutiera si sa lasati atelierul auto sa aiba grija de ea.

Daca masina nu porneste si te aflii pe un drum departe de casa, apeleaza la asistenta rutiera, remorcare si tractare auto.

Exista lumini in bord, dar motorul nu functioneaza

Bateria pe cale sa moara

Cel mai frecvent lucru in aceasta situatie este ca este o problema cu o baterie pe moarte. Si lucrul rau este ca nu avertizeaza de obicei: intr-o zi functioneaza, aparent, perfect si a doua zi, a murit. Un semn foarte definitoriu ca bateria este responsabila este ca intr-o prima incercare aproape ca v-a incepe, in timp ce in cele succesive pierderea de energie va fi evidenta pana cand sunteti aproape fara ea si martorii vor incepe sa clipeasca si sa se opreasca.

Multe companii de asigurari au serviciul de a verifica daca este o problema cu bateria si o vor schimba atunci cand trimit asistenta rutiera.

Defectiunea motorului la pornire

O alta cauza obisnuita in acest context este o problema cu motorul la pornire. Aici bateria ofera toata energia pe care o are pentru a porni motorul (veti vedea ca martorii stralucesc cu toata intensitatea lor), dar motorul nu ofera masinii puterea fizica necesara pentru a face acest lucru. Exista o sansa buna sa auziti un zgomot atunci cand rotiti cheia, ceea ce indica faptul ca motorul este defect si ar trebui schimbat.

Probleme in sistemul electric

Este posibil sa fi existat, de asemenea, o problema electrica care impiedica aprinderea in camerele de ardere sau ca pompa responsabila de transportul combustibilului la sistemul de admisie a fost deteriorata.

 

Vehiculul de remorcare, aliatul tau atunci cand masina nu porneste

Desigur, in aproape toate aceste cauze posibile singura solutie este sa fii remorcat, deoarece este foarte dificil pentru cineva sa poata gasi si repara posibila defectiune la fata locului. Cu toate acestea, va recomandam sa cumparati niste pensete pentru a reincarca bateria, care va pot scoate din mai multe probleme si, in acelasi timp, va pot ajuta sa ajungeti la cel mai apropiat atelier fara a va asuma costurile vehiculului de remorcare care de altfel nu este unul foarte mic.

Next Post

Un implant dentar, cea mai buna investitie pe plan personal in anul 2022

Ai probleme cu dantura, dar le-ai tot amanat? Fa-ti cadou zambetul perfect in anul 2022! Tipurile moderne de implant dentar vor fi solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa si redarea unui aspect estetic impecabil. Nu te vei mai simti stingherit atunci cand privirile celor din jur vor fi indreptate spre […]
implant dentar

Subscribe US Now