Cum sa primesti reduceri si promotii la sute de firme?

Eram curios de ceva vreme care sunt posibilitatile sa primesc reduceri in magazinele pe care le frecventez de obicei. Astfel m-am folosit de batranul Google si am gasit un site de reduceri si promotii care mi-a atras atentia. Numele acestui site este WBC Discount Card, si precum putem ghicii si din titlu, este vorba de un card magnetic special. Ideea este ca acest card nu este unul obisnuit, ci cu ajutorul lui pot beneficia de reduceri si promotii in peste 250 de firme din Cluj si chiar din mai multe orase din Romania.

Sau cel putin asa scria pe site la prima vedere… Am inceput sa citesc mai atent, atat site-ul cat si blogul lor de reduceri, si mi-am dat seama ca aceasta solutie poate fi potrivita pentru mine. Toata procedura este foarte simpla. Comanzi un card WBC Discount Card, si te duci la cumparaturi in magazinele partenere. Alegi tot ce vrei sa cumperi, iar in momentul in care platesti prezinti cardul si se aplica automat un discount intre 4-50% depinzand de magazin. Lista firmelor partenere le gasesti pe site-ul lor, impreuna cu discountul oferit de fiecare.

Dupa ce am facut cateva calcule si m-am convins ca pot economisi o suma destul de mare de bani folosind WBC Discount Card, m-am decis sa-mi comand unul.

Mi-a si venit in termen de 5 zile dupa ce am plasat comanda, deoarece am ales sa fie livrat prin Posta Romana, insa daca vrei sa ti se livreze in termen de 1 zi, poti opta si pentru curieratul rapid Fan Curier contra cost. Dupa ce am primit cardul am si iesit in oras intr-o pizzerie sa-l incerc si am fost foarte multumit de el. Astfel, am ajuns sa-mi folosesc cardul de reduceri si promotii aproape zilnic si sa fac lunar economii de peste 100RON. Eu va recomand sa-l incercati, deoarece puteti face economii mult mai mari decat cum va inchipuiti la prima vedere.

Nu exista limite de varsta, persoana fizica sau juridica, cardul este disponibil tuturor doritorilor si este valabil timp de un an de zile, dupa care poate fi reinnoit. Daca tot v-am vorbit atata despre acest card, va las aici un link catre site-ul lor sa va convingeti singuri: www.reduceri-promotii.com

Next Post

Despre medicamente - Cateva sfaturi bune

Dupa cum bine stiti  medicamentele fac parte, din ce in ce mai mult din viata noastra. Ce sunt medicamentele ? Medicamentele sunt substante sau amestecuri de substante utilizate pentru a preveni, ameliora sau vindeca diferite afectiuni. Cum sunt clasificate ? Cateva criterii: 1. Dupa modul de administrare: medicamentele se impart […]

Subscribe US Now