Cutiile pentru transport vin de care am nevoie

Vinul, una dintre cele mai vechi si mai apreciate bauturi alcoolice, este consumata de marea majoritatea a populatiei mature a planetei. Aceasta este usor de produs si poate fi consumat aproape la orice ocazie, cu mai toate preparatele culinare.

Pentru ca am trait la tara inca de cand eram mic, am avut mereu vie in gradina casei si astfel, an de an participam si la procesul de obtinere a vinului iar acest lucru a ajuns sa ma pasioneze oarecum, desi eu unul nu sunt un mare consumator al acestei bauturi. Astfel, in timp, am reusit sa fac din acest lucru o mica afacere, mai mult din pasiune si nu pentru a obtine cine stie ce profit, fiind nevoie in acest caz de multa birocratie si inverstii masive.

Produserea vinului nu este atat de grea pe cat ar crede unele persoane insa este nevoie de putina experienta, cunostinte si echipamente pe masura. Nu trebuie ceva neaparat de ultima generatie insa trebuie sa fie eficient. Iar ceea ce produc, vand in pare parte local sau le ofer prietenilor, la ocaziile speciale.

De la vin de tara obisnuit, care dupa pararea mea merge perfect fiert si pana la vin vechi, chiar si de peste 10 ani, reusesc sa produc diverse sortimente astfel incat sa existe si o anumita diversitate. Iar pentru a le putea depozita si mai ales, transporta, cat mai simplu, aveam nevoie de o solutie ieftina, simpla si da, eficienta. Astfel, am descoperit cutii transport de la iPack, a caror calitate este clar superioara.

Vinul in sine este o bautura buna, care merita apreciata si servita asa cum se cuvine. Iar daca la asta mai adaugam si o cutie de calitate in care sa o ofer, era cu atat mai bine. Astfel, pentru diversele sortiment de vin am ales diverse modele de cutii transport sticle. Pentru cel mai simplu, de masa, am ales cutii pentru 6 sticle in timp ce pentru cel vechi si cel pe care il consider eu mai special si mai bun, cutii pentru o singura sticla, si sticlele utilizate pentru imbutelierea sa fiind frumoase si de calitate.

Pentru a nu cumpara luna de luna sau saptamanal, am ales sa imi fac un stoc anual, luand in calcul ce volum de vin as produce in acel an. Astfel, este mult mai simplu si am parte si de mai multe beneficii de la ei. Acelasi lucru il fac si cu materialele de protectie precum separatoarele sau folie cu bule, perfecta pentru protectia produselor fragile care sunt ambalate.

Datorita rezistentei acestor cutii, realizate din carton CO5, pot fi totodata si reutilizate, ajutandu-ma astfel sa fac si ceva economii, asta atunci cand nu lipesc pe ele etichete, cu informatii si logo-uri. Sticlele sunt protejate fara probleme, cutiile avand diverse sisteme interioare are nu permit ca sticla sa tinga peretii interiori, sunt usor de inchis si deschis, datorita sistemelor moderne si foarte practice. Iar daca ar fi vreodata sa am nevoie de ceva mai diferit, as putea conta fara probleme tot pe cei de la iPack.

Next Post

Caută anvelope off road și cauciucuri off road pe AnveloStar

Nu știi ce să mai faci și unde să mai cauți pentru a nu-ți pierde timpul? Caută anvelope off road și cauciucuri off road pe AnveloStar! S-ar putea să fi auzit deja despre acest distribuitor de produse și echipamente auto. Iar dacă nu, chiar ne face plăcere să știm că […]

Subscribe US Now