Tipuri de produse care se folosesc pe unghii tehnice

Unghiile tehnice sunt tot mai populare si tot mai des cautate. Pentru a lucra eficient vei avea nevoie de geluri de foarte buna calitate si de alte produse care sa te ajute sa faci o manichiura perfecta, de care clientul tau sa fie multumit. Iata care sunt produsele de care ai nevoie pentru a obtine rezultate bune:

Geluri de unghii pentru constructie

Gelurile de unghii pentru constructii sunt cele fara de care nu vei putea face unghii tehnice. Aceste geluri sunt diferite de cele colorate si trebuie sa fie de foarte buna calitate pentru a evita eventualele probleme care ar putea sa apara cu manichiura in timp. Iti recomandam sa vezi gama de produse de la hotnails.ro si sa alegi de acolo cele mai avantajoase optiuni. Vei avea nevoie de un gel de constructie transparent pentru manichiurile french naturale, unde unghia trebuie sa se vada, de un gel de constructie nude, tot pentru french acolo unde clienta vrea ca unghia naturala sa fie acoperita si sa nu se vada, un gel roz care sa te ajute in diverse combinatii si unul alb, special pentru french. Poti renunta la gelul roz deoarece majoritatea persoanelor nu il vor vrea, dar nu renunta niciodata la cel nude sau la cel transparent. Pentru french poti utiliza si gel alb normal, dar este ideal sa ai o cutie cu gel alb special pentru french atunci cand vrei sa te asiguri ca respecti tehnicile ca la carte.

Geluri colorate pentru unghii

Gelurile colorate sunt de asemenea foarte importante si nu vei reusi mare lucru fara ele. Unghiile tehnice sunt alese tocmai pentru ca persoanele care si le fac vor o rezistenta extrem de buna pentru unghiile lor. Atunci cand folosesti gel colorat acesta se usuca bine si adera corect la unghiile pe care este aplicat. In felul acesta manichiura va fi mai rezistenta. In functie de clientii pe care ii ai, va trebui sa alegi gelurile colorate care sa raspunda cerintei acestora. Cea mai buna solutie este sa cumperi seturi de geluri colorate pentru a te asigura ca ai mereu culoarea dorita de client.

De asemenea, atunci cand alegi gelurile colorate va trebui sa te asiguri ca sunt suficient de pigmentate si sunt de o calitate premium astfel incat sa nu fie nevoie sa dai numeroase straturi pentru a obtine culoarea dorita. Cu cat aplici mai multe straturi, cu atat unghiile devin mai groase iar pentru cei care vor unghii cat mai delicate astta este o problema.

Recomandarea noastra este sa cumperi de fiecare data geluri de buna calitate, care sa respecte standardele din prezent si care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate astfel incat sa iti faci clientii sa revina. Clientii nemultumiti au tendinta de a se muta in alt salon si de a lasa recenzii negative pe unde pot, asa ca, daca vrei sa eviti sa iti vezi numele in astfel de recenzii, cumpara doar produse care se ridica la cele mai exigente asteptari.

Next Post

“Fara durere, fara teama, m-am simtit intr-un mediu sigur” – marturia unui pacient care are implanturi dentare

Chiar daca foarte multi oameni nu sunt constienti de acest aspect, starea danturii are o mare influenta asupra bunei functionari a intregului organism. Daca, de exemplu, te confrunti cu dinti lipsa, pot aparea probleme gastrice, pentru ca nu reusesti sa mesteci mancarea asa cum ar trebui. Pe de alta parte, […]

Subscribe US Now