Pregatește-te să strălucești ca un diamant

Diamond este un parfum oriental de „diamante”, o altă bijuterie parfumată pentru femei. „O femeie care iubește bijuteriile caută întotdeauna să găsească ceva nou și diferit – spune Donatella – și chiar și diamantele ei trebuie să fie speciale și unice. Diamantul galben este extrem de frumos și perfect!” Frumusețea acestui rar diamant galben, întruchipează Diamantul auriu, care este ca o bucată de soare strălucitor care se joacă cu raze aurii în nisipul orientului. Dacă nu ai un parfum oriental Diamond, colecția ta de bijuterii este incompletă. Pur, transparent, eteric, bogat fructat și incredibil de feminin. Parfum arăbesc de dama, este ambalat într-o sticluță de lux în formă de diamant. Poți să te dai cu acest parfum excelent la o petrecere, la o întâlnire romantică sau chiar în fiecare zi a săptămânii, deși ultima opțiune ar trebui să fie mai degrabă o regulă decât o excepție.

Conținut armonios

Parfumul arăbesc Diamond este un parfum cu note florale de crin și lemn de Santal, cu note de top de grapefruit și floare de portocal. Parfumul are o aromă strălucitoare, delicată, dulce, discretă, atrăgătoare, captivantă. Buchetul Diamond este dezvăluit în aromele de mosc, Vetiver, chihlimbar. Parfumul este potrivit pentru utilizarea zilnică, ca parfum de zi și ca parfum de seară. Vivarea Diamond Parfum este o compoziție fructuoasă uimitoare pentru fetele care au deja admiratori sau se străduiesc să strălucrească ca un diamant. Notele de citrice visătoare, notele florale și un plus ușor de lemn de santal creează un parfum cu adevărat versatil, cu un conținut armonios.

Eleganță și lux inconfundabile

Diamond încearcă să surprindă caracterul unic al țărilor arabe și al Orientului în parfumurile sale, care sunt ulterior vândute în întreaga lume în flacoane de înaltă calitate și decorate luxos. Ingredientele arabe sunt utilizate în principal pentru producție, care conferă parfumului un caracter unic, foarte picant și emană mult misticism. Parfumurile stabilesc noi standarde în ceea ce privește calitatea, inovația și autenticitatea, motiv pentru care au câștigat rapid un interes internațional. Vivarea produce parfumuri pentru femei și bărbați, iar unele produse secundare și parfumate sunt de asemenea vândute sub marca Vivarea. Eticheta parfum Diamond reprezintă eleganță, lux și creații de parfum inconfundabile. Notele florale, crinul și lemnul de Santal sunt ingredientele acestei capodopere unice a parfumului din Orientul Mijlociu, cu care romantismul oriental își găsește drumul în vest.

Strălucitoare ca un diamant

Sticluța distinctivă magică și elegantă, împodobește parfumul pentru femei. În ceea ce privește culoarea, aceasta se potrivește perfect cu restul sticlei. Parfumul în sine este feminin, polifacetic, imaginativ. Notele senzuale sunt intense, dar nu intruzive. Atunci când mirosurile florale minunate se întâlnesc cu arome de mirodenie îmbătătoare, sunt create parfumuri calde, cu mai multe straturi, care spun despre peisaje sărutate de soare, culori strălucitoare aurii și joie de vivre pură. Componentele înflorite, cum ar fi crinul întâlnesc notele mirositoare de mosc, vetiver, chihlimbar – o interacțiune senzuală, strălucitoare, care captivează cu o notă de extravagantă. Pe cât de complexă și de extinsă este lumea senzuală a parfumurilor orientale, în magazinul online zarafan.ro poți găsi și cumpăra un parfum Diamond pentru a te pregăti să strălucești ca un diamant.

Next Post

Cât de des este indicat să se schimbe o coroană dentară

Nu există reguli valabile în general, pentru coroanele dentare în ceea ce privește durata lor de viață, deoarece există mulți factori care afectează piesa de înlocuire. Valorile orientative presupun o perioadă de zece până la 15 ani și mai mult.  Decisive pentru o ședere îndelungată în gură sunt mai presus […]
DentoCare

Subscribe US Now