Ce dulap metalic este potrivit pentru depozitarea desenelor si hartilor?

dulap metalic
 

Anumite profesii necesita in mod constant utilizarea actelor si dosarelor. Spre exemplu, arhitectii, inginerii sau notarii lucreaza mereu cu hartie. Astfel, procesul de organizare poate deveni o adevarata provocare.

Pe langa asta, este necesar un spatiu unde sa fie amplasate informatiile intr-un mod eficient. Un dulap metalic pentru desene de la Office Class te ajuta sa rezolvi ambele probleme, motiv pentru care este recomandat sa efectuezi cat mai repede o astfel de investitie. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Cum poti deosebi un dulap pentru desene de unul clasic?

Majoritatea modelelor de dulap metalic sunt inalte si dispun de 3-4 polite in interior. Totusi, acestea sunt create pentru arhivarea de bibliorafturi sau a datelor confidentiale dntr-o organizatie. De asemenea, nici dulapurile cu un singur sertar nu sunt special concepute pentru desene. In schimb, un model cu dimensiunile de 1000x730x795mm este construit cu acest scop in minte.

Un asemenea dulap metalic nu are soclu si nici usi, ci sertare cu manere. Capacitatea portanta a fiecaruia este de 35 de kilograme, iar masurile ajung la 50x934x702mm. Produsul este livrat in stare complet asamblata, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa angajezi pe altcineva pentru montaj. Dulapurile de acelasi tip dispun de 10 sertare, toate fiind create pentru hartiile A1. Acesta este un format de 8 ori mai mare fata de A4 si de 2 ori mai mare decat A2.

Ce trebuie sa stii despre dulapul pentru hartii A0?

Hartia A0 prezinta caracteristici diferite fata de cea A1 si nu este utilizata in majoritatea industriilor. Totusi, aceasta are o importanta deosebita pentru cei care realizeaza reclame publicitare, schite tehnice sau postere. In cazul in care folosesti acelasi format, ar fi bine sa cumperi un model cu dimensiunile de 1350x980x440 mm.

Acest dulap metalic dispune de 5 sertare si este ideal pentru cei care detin afaceri mici si medii. Structura sa exterioara este una stabila, fiind sudata din tabla de otel calitatea I. In plus, exista un tratament ignifug, care asigura protectie la contactul cu focul sau in cazul unui incendiu.

Ce sistem de securitate este pus la dispozitie?

Incuietoarea de siguranta este centralizata cu 2 chei, iar sertarele pot fi extrase pana la 75%. Nu sunt prezente manere antiefractie sau alte sisteme suplimentare, dar securitatea este suficient de puternica pentru a bloca accesul neautorizat. In situatia in care apar defectiuni, garantia oferita este valabila timp de 24 de luni de la momentul achizitiei. Aceasta se aplica conform termenilor si conditiilor specificate, fiind necesar sa citesti totul in prealabil.

Cat costa un dulap metalic pentru desene?

Dulapurile pentru desene cu 5 sertare pot fi achizitionate pentru 4 651,49 lei. Acesta este un pret redus cu 1 046,96 lei fata de cel initial. Daca-ti doresti modelul cu 10 sertare, acesta este disponibil la 5 869,49 lei cu TVA inclus, fiind aplicat un alt discount asemanator. Indiferent de preferinte, poti achizitiona ambele modele in 3 rate egale fara dobanda.

Acest proces are loc prin intermediul cardurilor de credit BCR, BRD sau Alpha Bank. In pagina de comanda iti sunt afisate detalii cu privire la aceeasi caracteristica si esti anuntat daca esti eligibil pentru o asemenea plata.

Articol realizat de www.iagency.ro

Next Post

Ce sa cautati la un content writer...

Scriitorul de continut de astazi a devenit un atu indispensabil pentru orice echipa, dar este un rol care inca gaseste o anomalie pentru managerii care nu inteleg exact ce face un content writer… sau mai bine, ceea ce ar trebui sa faca. Scriitorul de continut joaca un rol dublu. Pe […]

Subscribe US Now