Ce sunt aparatele cu aerosoli

Un aparat cu aerosoli este un dispozitiv electric care transforma solutia care contine medicamentele prescrise de medic intr-o ceata de picaturi foarte fine. Acestea din urma, datorita dimensiunilor lor mici, vor putea ajunge la bronhiile si plamanii vostri si vor permite astfel un tratament eficient. Exista 2 tipuri de aerosoli in farmacii:

  1. Aerosoli compresori
  2. Aerosoli cu ecran vibrant

Compresorul spray este suficient de mare pentru a putea fi folosit pe o suprafata orizontala. Agatati echipamentul de inhalare (furtun, masca, recipient pentru medicamente) pe acesta, insuflati medicamentul si conectati-l la priza. Atata timp cat exista abur, respirati calm prin masca sau piesa bucala. De indata ce el arunca, ne putem opri. Un aerosol cu ​​ecran vibrant este foarte compact (de buzunar) si functioneaza cu baterie. Medicamentele sunt instilate in micul recipient. Atata timp cat exista fum, respiram calm si cand nu mai exista abur, ne oprim. Vezi mai multe dispozitive pe comenzi.ro.

Aerosolul de buzunar a iesit pe piata destul de recent si, prin urmare, prezinta calitati de care lipsesc predecesorul sau. Este ultra-portabil, silentios si permite prepararea produselor cu putin inainte, avand in vedere recipientul sigilat. Aerosolul compresor, desi voluminos si zgomotos, este inca utilizat pe scara larga. O puteti cumpara … putin mai ieftin decat aerosolul cu ecran vibrant (+/- 500 de lei pentru un aerosol de buna calitate.

Cateva sfaturi pentru utilizarea corecta a aerosolului:

  • Luati-va timp, nu o faceti „in graba” pentru a va asigura ca tratamentul este eficient si ca medicamentele sunt depuse corect.
  • In timpul tratamentului, respirati incet prin gura, tineti respiratia timp de 2-3 secunde si expirati incet.
  • Alegeti o piesa bucala ca adult sau copil cu varsta peste 6 ani, deoarece exista cu 30 pana la 50% mai multe depuneri pulmonare!
  • Pastrati-va bine aerosolul si masca, clatiti de fiecare data si spalati-va in fiecare zi pentru a evita proliferarea bacteriilor.
  • Clatiti gura (gargara) si pielea din jurul gurii si nasului (daca utilizati o masca) pentru a evita orice iritare.

Cum il faceti pe copilul vostru sa fie de acord sa foloseasca un aerosol?

Ideea de a-ti pune o masca de aerosoli pe gura nu este chiar o incantare pe deplin, daramite cand vine vorba de a o oferi unui copil mic, i se va parea o adevarata pedeapsa. Cu toate acestea, utilizarea acestui dispozitiv este uneori foarte recomandata pentru tratarea anumitor afectiuni respiratorii. Datorita sfaturilor noastre, transformati-l intr-un joc, si tratati-l pe cel mic fara sa se teama de aparatul de aerosol. Desi formatul sau este ciudat, destul de voluminos aerosolul, atunci cand este montat, poate semana cu o jucarie si seamana cu trunchiul unui elefant. Aceasta imagine poate fi un mod distractiv pentru copil sa se familiarizeze cu acest dispozitiv neobisnuit. Este micutul tau putin cam speriat de sunetul aparatului de aerosol? De ce sa nu ii pui muzica lui preferata pe fundal pentru a relaxa atmosfera si a-l distrage? Daca copilul vostru este deja mai in varsta, ii puteti invita, de asemenea, sa citeasca cartea preferata in timpul sesiunii de terapie cu aerosoli sau sa urmareasca desenele animate preferate.

Next Post

Ce este kombucha si beneficiile sale pentru sanatate - Aflati totul despre aceasta bautura fermentata

Kombucha este o bautura fermentata facuta cu ceai, zahar, bacterii si drojdie. Se spune ca ajuta la imbunatatirea sanatatii, de la probleme digestive la cancer, dar ce spune stiinta despre asta? Dovezile pentru efectele sale asupra sanatatii sunt limitate si numai proprietatile sale antioxidante si antimicrobiene au o baza bine stabilita. Este un aliment viu, adica un aliment bogat […]

You May Like

Subscribe US Now