Durabilitatea si fiabilitatea, principalele calitati ale unor piese Stihl

piese stihl
piese stihl

Produsele Stihl sunt recunoscute la nivel international, fiind apreciate pentru gradul lor de eficienta. Aceeasi companie germana a fost lansata inca din anul 1926, iar in Romania a patruns pe piata din 1997. Inca de pe atunci, drujbele s-au dovedit a fi unele fiabile si au rezistat la orice tip de sarcina la care au fost supuse.

Din pacate, anumite componente se pot defecta dupa o utilizare indelungata. De aceea, trebuie sa dispui mereu de piese Stihl de rezerva, asa cum sunt cele de pe generalmotor.ro. Acestea te ajuta sa restabilesti puterea produsului si sa beneficiezi de o stare optima de functionare. Iata care sunt cele mai importante dintre ele!

Demarorul

Demarorul este un element esential in procesul de pornire. In cazul in care acesta nu mai este in stare buna, pot aparea intreruperi pe parcursul taierii. Indeparteaza carcasa si examineaza circuitul, pentru a fi sigur ca arcul este intr-o stare corespunzatoare si nu prezinta rupturi. Acesta poate fi inlocuit, dar procesul nu reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie. In schimb, ceea ce poti face este sa achizitionezi un alt ansamblu.

Lantul

Atunci cand lantul nu a fost lubrifiat corespunzator, exista sansa ca acesta sa nu mai taie. Aceeasi problema apare si daca folosesti constant un ulei slab calitativ. O masura pe care o poti lua pentru protectia de piese Stihl este sa faci pauza la fiecare jumatate de ora de lucru. Totusi, daca lamele deja s-au tocit, s-ar putea ca ascutirea cu o pila sau o masina profesionala sa nu te mai ajute. In aceasta situatie, achizitioneaza un lant nou. Unele dintre acestea sunt compatibile cu modelele 017, 018, 021, 023, 025, MS 170, MS 171, MS 180, MS 181, MS 210, MS 211, MS 230, MS 250.

Pretul de achizitie pentru un astfel de produs este de doar 20 de lei. Iti doresti un lant cu vibratii reduse? Aceste componente au pretul de 49 lei, fiind aplicata o reducere de 28%. Piesa este dotata cu sisteme de lubrifiere Oilmatic, ceea ce inseamna ca uleiul este preluat mai departe prin fiecare articulatie. De asemenea, elementele de actionare prezinta adancituri pe ambele parti si permit o distribuire mai usoara.

Ambreiajul

Ambreiajul este localizat direct sub capacul lantului si, pentru a-l dezasambla, este necesar sa indepartezi bujia. Ulterior, poti bate in saboti in sensul acelor de ceasornic, folosind o surubelnita si un ciocan. Dupa ce mecanismul de piese Stihl este deblocat si il poti desfileta, ai posibilitatea de a scoate inclusiv pinionul. Instalarea noului ambreiaj se realizeaza urmand acesti pasi in ordine inversa. Tine cont de faptul ca lantul se invarte datorita tamburului. Daca sabotii sunt prea uzati, acest lucru nu mai este posibil si apar incetiniri sau opriri.

Carburatorul

Carburatorul este dispozitivul din sistemul de alimentare ce asigura dozajul dintre benzina si aerul care formeaza amestecul carburantului. Aceasta componenta garanteaza faptul ca motorul cu ardere interna poate fi utilizat in diferite regimuri de functionare. Un carburator se poate infunda, mai ales daca ai obiceiul de a umple rezervorul pana sus si sa nu-l golesti la finalul procesului de taiere. Benzina nu trebuie lasata in interior, deoarece se ingroasa in rezervor si impiedica motorul sa porneasca. In clipa in care curatarea cu o solutie speciala nu aduce rezultate, este necesara o inlocuire completa.

De unde sa cumperi piese Stihl de rezerva?

Cei ce utilizeaza drujba frecvent trebuie sa realizeze o mentenanta adecvata a acesteia. Pe de alta parte, orice componenta se poate defecta complet dupa o anumita perioada. Persoanele care lucreaza in activitati profesionale cu o astfel de unealta au nevoie de piese de rezerva tot timpul. Alege un magazin online ca generalmotor.ro si dispui de o gama variata de piese Stihl si nu numai din care sa alegi!

Next Post

O agentie SEO este o investitie foarte buna

In urma cu cativa ani, SEO era in principal despre cuvinte cheie si backlink. Acum SEO tehnic este la fel de important. Motoarele de cautare acorda prioritate experientei utilizatorului peste orice, ceea ce inseamna ca site-ul  trebuie sa functioneze fara probleme, rapid si sa fie receptiv pe toate dispozitivele. Construirea […]

Subscribe US Now