Avantajele construcției clădirilor din oțel

Nu poți să nu observi că în toată țara există o tendință din ce în ce mai mare de construire a clădirilor din oțel pentru uz comercial. Aceste clădiri au, în cea mai mare parte, componente pre-proiectate ale structurilor care trebuie instalate pe șantier. Aceasta este o modalitate rapidă și economică de a monta un număr de structuri în cel mai scurt timp. Clădirile metalice pre-proiectate sunt foarte potrivite pentru a completa facilitățile de locuințe pentru proiecte inginerești mari sau complexe industriale. Din punct de vedere al costurilor, aceste clădiri sunt mai ieftine. În mod normal, astfel de proiecte sunt limitate în timp, care necesită mutarea oamenilor și a materialelor într-un număr calculat de zile pentru a începe lucrările. Executanții de proiecte nu dispun de timp suficient pentru a construi structuri convenționale din cărămidă și mortar. Oamenii mutați din alte locuri trebuie să fie adăpostiți corespunzător în cel mai scurt număr de zile pentru a începe activitățile principale ale proiectului. În cazul unei clădiri preproiectate, doar ușa metalică rulantă gata de instalare este un accesoriu practic, care este comod de utilizat și se integrează bine în structură.

Aceste clădiri metalice au mai multe avantaje moștenite. Primul considerent pentru a opta pentru construcția pre-proiectată este viteza de construcție, deoarece nu este nevoie de timp pentru întărire sau pentru a se întări. Aceste structuri pot fi montate chiar și în locații îndepărtate care nu au electricitate, deoarece nu este implicată sudarea. Componentele sunt înșurubate și/sau nituite. Un avantaj invers este demontarea ușoară a structurilor și mutarea acestora în alte locații. Metalul utilizat pentru astfel de construcții este reciclabil și, prin urmare, oferă o valoare de revânzare. Faptul că nu se utilizează elemente din lemn indică faptul că sprijină construcția ecologică datorită conservării lemnului. Costul redus al asigurării este un avantaj suplimentar, deoarece riscul de incendiu este redus.

În afară de factorul cost, astfel de structuri metalice necesită anumite alte aspecte care trebuie avute în vedere. Un exemplu proeminent este nevoia de izolare. Metalele sunt buni conductori de căldură. Acest caracter al metalelor este incomparabil cu cărămida și mortarul convențional. În niciuna dintre condițiile meteorologice extreme, calde sau reci, astfel de structuri nu sunt locuibile. Prin urmare, asigurarea izolației la structurile metalice devin inseparabile. Izolarea unor astfel de construcții metalice poate să nu fie ieftină. Mai mult, varietatea de materiale izolatoare disponibile, cu merite și dezavantaje individuale, influențează prețul. Costurile de manoperă pentru instalarea materialelor de izolație reprezintă o cheltuială suplimentară.

Există mulți furnizori de construcții metalice. Prețurile variază de la o companie la alta în funcție de calitatea componentelor. În general, ecartamentul subțire al elementelor structurale costă mai puțin. Cu toate acestea, elementele metalice subțiri sunt vândute nevopsite. Vopsirea cu vopseaua de poliester siliconat recomandată este o cheltuială suplimentară implicată de materialele nevopsite.

Există și alte considerente care influențează prețul. Este foarte posibil ca un furnizor să nu ofere un pachet complet care să includă prețul materialelor izolatoare. De asemenea, este posibil ca prețul cotat al componentelor metalice să nu includă costul transportului până la locul de amplasare. Costul de transport al materialelor se poate dovedi destul de costisitor, în special dacă șantierul de construcție este îndepărtat sau situat în zone îndepărtate. În astfel de cazuri, constructorul trebuie să ia în considerare costul de transport. Prin urmare, înainte de a compara prețurile oferite de diferiți furnizori, trebuie luate în considerare toate aceste aspecte.

Next Post

Cum alegi corect procesorul pentru calculatorul tau?

Atunci cand cumparati un calculator SH de gaming, conteaza foarte mult si tipul de procesor pe care il are si prin urmare este ideal sa aveti in vedere acest aspect inca de la inceput. De ce procesoare are nevoie un calculator? Daca sunteti un utilizator obisnuit care ruleaza un browser […]

You May Like

Subscribe US Now