Cum sa alegi o firma de mutari mobila?

Sa te muti nu este foarte usor si este o procedura care implica foarte mult stres. Drept urmare trebuie sa te asiguri ca faci o alegere corecta atunci cand vine vorba despre firma de mutari mobila cu care vei colabora. Este important sa te asiguri ca sunt profesionisit si ca lucrurile tale vor fi transportate in siguranta, astfel incat sa nu rezulte pierderi materiale.

La o simpla cautare pe internet vei ajunge la concluzia ca sunt foarte multe firme de profil la care ai putea sa apelezi. Insa, nu toate pot sa fie ridicate la rangul de seriozitate si profesionalism pe care il cauti. Tocmai de aceea este important sa te informezi cat mai bine inainte de a contracta serviciile unei firme de mutari mobila.

Asadar, iata ce trebuie sa stii atunci cand doresti sa alegi o astfel de firma care sa te ajute sa muti mobilierul si obiectele personale in locuinta noua:

Verifica recenziile clientilor din mediul online

Recenziile clientilor sunt importante si te pot ajuta sa iei o decizie cat mai buna in ceea ce priveste serviciile de transport mobila. Le gasesti pe retele de socializare pe pagina companiei, forumuri de discutii sau pe website. In cazul in care nu esti foarte convins atunci poti sa adresezi tu intrebari pe grupuri de discutii si sa afli opinia oamenilor si daca serviciile lor sunt recomandate.

Nu semna niciodata cu o companie daca nu esti convins daca ar trebui sa faci acest lucru sau sa mai cauti si alte servicii.

Verifica daca pot sa iti asigure bunurile in timpul transportului

Firmele profesioniste ofera si aceasta facilitate iar in acest mod vei putea sa fii linistit ca bunurile sunt asigurate si in caz de manipulare necorespunzatoare esti acoperit. Atunci cand discuti cu firma de mutari adreseaza aceasta intrebare si vei putea sa te asiguri ca toate bunurile tale sunt in siguranta pe toata durata desfasurarii operatiunii.

Modalitatea de plata a serviciilor

Fii precaut cu firmele care solicita plata in avans a serviciului si accepta doar cash. Firmele de mutari cu o reputatie buna pe piata intotdeauna iti vor pune la dispozitie mai multe modalitati de plata si nu percep taxe suplimentare de care nu stii.

Politici cu privire la intarzieri

Unele firme de mutari percep taxe suplimentare pentru fiecare ora de intarziere care, de multe ori nu depinde de tine. Astfel, este foarte important sa intrebi inca de dinainte despre acest lucru. Este bine sa pregatesti totul pentru mutare, astfel incat lucrurile sa fie incarcate in autovehicul. Dar, pentru linistea ta si pentru a te asigura ca beneficiezi de servicii profesioniste colaboreaza cu o firma serioasa care nu percepe taxe suplimentare si lucreaza foarte transparent.

Nu semna contractul de prestari servicii daca ti se pare ceva in neregula si pune cat mai multe intrebari, astfel incat sa intelegi pe deplin cum se vor desfasura etapele.

O firma de profesionisti ofera servicii de ambalare pentru portiunile fragile ale mobilierului (de exemplu vitrinele), realizeaza o estimare de pret la fata locului si toate serviciile se vor regasi intr-un contract de prestari servicii transparent.

Next Post

Ce este autorizatia ISCIR pentru centralele termice?

In momentul in care achizitionezi o centrala pentru apartamentul tau nu poti decat sa simti bucurie deoarece iti va asigura tot confortul necesar si te va servi pe termne lung. Totusi, pentru a putea utiliza centrala proaspat achizitionata este nevoie de autorizatie ISCIR, in mod obligatoriu si presupune parcurgerea unor […]

Subscribe US Now