Sfaturi utile pentru a achizitiona un troler

Poti gasi trolere ieftine din materiale de calitate, fara sa investesti enorm in ele. Cumpararea unei geanti troler este o investitie excelenta pentru persoanele care calatoresc, fie ca este vorba despre deplasari internationale sau in interiorul tarii. Un troler devine cu atat mai important pe masura ce calatoresti la nivel international, deoarece bagajul tau trebuie sa fie mai rezistent pentru calatoria lunga si, de asemenea, sa fie prezentabil. Exista mai multe considerente atunci cand alegeti gentile troler de calatorie potrivite si, in acest articole, am incercat sa facem o lista cu ceea ce conteaza pentru trolere de calitate.

1. Greutate si dimensiune

Vechea zicala ca mai mare este mai bine nu se aplica intotdeauna gentilor si trolerelor. Nu este recomandabil sa cumparati trolere extrem de mari pentru calatorii, deoarece este posibil sa nu incapa in toate locurile si nici macar sa nu respecte regulile liniilor aeriene. Umplerea lor va creste greutatea, ceea ce le poate face si instabile. Daca aveti mai multe articole de impachetat, doua genti mai mici au mai mult sens decat o geanta supradimensionata.

2. Scop

Trebuie sa tineti cont de motivul pentru care luati geanta. Daca o cumparati ca geanta de mana, trebuie sa se potriveasca in compartimentul de deasupra al avionului. Daca aveti nevoie de ceva doar pentru calatoriile dvs. generale, puteti obtine o geanta troler de dimensiuni medii si sa o completati cu o geanta de cabina modesta.

3. Buzunare

Trebuie sa verificati numarul de buzunare ale bagajelor. Nu este o idee inteleapta sa cumparati o geanta cu foarte putine buzunare, deoarece articolele mai mici se pot amesteca toate in transport.

4. Numarul de roti

Puteti alege intre optiunile cu 4 si 2 roti. Daca alegeti o geanta mai grea, de obicei este de preferat sa obtineti una cu patru roti pentru o mai buna stabilitate si un transport mai usor.

5. Material

Gentile moderne vin cu o multime de optiuni, cum ar fi piele, policarbonat, aluminiu, panza si nailon. Materialul mai moale ar putea fi mai putin costisitor, dar tinde sa fie si mai putin durabil decat policarbonatul si aluminiul.

6. Accesorii

Accesoriile cum ar fi curelele, fermoarele si manerele trebuie verificate pentru a va asigura ca nu sunt prea slabe sau fragile. Acestea sunt de obicei partile care sunt cel mai usor deteriorate din cauza transportului. Uneori, bagajele sunt pur si simplu aruncate din locul in care se afla de catre cei care le manipuleaza.

Next Post

Tipuri de produse care se folosesc pe unghii tehnice

Unghiile tehnice sunt tot mai populare si tot mai des cautate. Pentru a lucra eficient vei avea nevoie de geluri de foarte buna calitate si de alte produse care sa te ajute sa faci o manichiura perfecta, de care clientul tau sa fie multumit. Iata care sunt produsele de care […]

You May Like

Subscribe US Now