Cinci tipuri de cazi de care ar trebui sa stiti – Care dintre ele iti place cel mai mult?

In ultimii ani, cada si-a pierdut popularitatea in fata utilizarii tot mai mari a tavilor de dus. Cu toate acestea, in multe case care au suficient spatiu, a devenit o piesa cheie in aceasta camera. Nu numai pentru facilitatile pe care le ofera, ci si pentru varietatea de modele pe care le putem gasi. Cunoaste diferitele tipuri de cazi care exista:

Tipuri de cazi in functie de forma lor

Atunci cand clasificam tipurile de cazi existente, trebuie sa cunoastem la mai multe aspecte. Primul dintre ele, forma sa, este poate cel mai relevant, deoarece este primul lucru pe care il detectam atunci cand vizualizam o baie.

Cauti o cada moderna? Alege model de cada freestanding 160 pentru o baie spectaculoasa!

In plus, trebuie sa luam in considerare si dimensiunile sale, adica dimensiunea si materialele cu care a fost fabricat. Nu numai ca presupun o calitate mai mare sau mai mica, dar afecteaza atingerea si alunecarea. Sa aflam care sunt tipurile de cazi in functie de forma lor:

Dreptunghiulare

Printre tipurile de cazi, este cea mai traditionala dintre toate, deoarece se adapteaza la dimensiunile pe care le au de obicei baile. Latimea sa standard este intre 70 si 75 cm, dar ajung la 120 cm. In ceea ce priveste lungimea, acestea variaza de la 140-190 cm. Ca regula generala, se potrivesc intre un perete din spate si doua laturi, desi pot merge si intr-un colt.

Pentru a nu fi monotone si plictisitoare, aceste tipuri de cazi sunt decorate cu aceleasi placi care sunt plasate pe trotuar, sunt proiectate cu contururi foarte marcate sau sunt, de asemenea, fabricate in materiale precum marmura. Cu oricare dintre aceste trei optiuni veti obtine o estetica mult mai izbitoare decat modelele de odinioara.

Daca am optat pentru o cada dreptunghiulara de croiala clasica, ii putem da o nota moderna in acelasi timp cu cea eleganta.

Ovale

Dimensiunile acestor tipuri de cazi sunt similare cu cele ale celor anterioare, dar sunt situate departe de pereti. In acest fel, particularitatea formei sale iese in evidenta si confera camerei o mare personalitate. Atunci cand spatiul este mai limitat si este asezat intr-un colt, reuseste sa isi mentina proeminenta fiind foarte decorativ.

Aceste tipuri de cazi sunt mai armonioase vizual. Acest design voluptuos nu numai ca iese in evidenta pentru liniile sale netede, dar ne ofera si functionalitate si economii de energie. Special conceput pentru a reduce debitul si consumul de apa calda in mod inutil.

Unghiulare

Daca baia noastra este de dimensiuni medii sau vrem sa profitam de un colt al acesteia, vom opta pentru un model unghiular. Aceste tipuri de cazi sunt disponibile fie simetrice, adica cu aceeasi lungime pe fiecare parte, fie asimetrice.

Nimic mai bun pentru o cada de acest tip decat un robinet de baie-dus avangardist. Modelul ventu cu o singura parghie care combina liniile drepte cu unghiurile si fetele plate are o performanta unica.

Next Post

Cardiganele frumos concepute sunt o expresie a stilului

Ceea ce face cardiganul atat de placut este faptul ca pur si simplu protejeaza purtatorul de frig, intruchipeaza un farmec incomparabil, sunt extrem de versatile si incredibil de confortabile. Din acest motiv, multi oameni au cel putin un model agatat in dulap. Fie tricotat grosier sau fin, fie cu nasturi […]

Subscribe US Now