Creeaza o atmosfera… concentrata la birou, cu ajutorul aparatelor de cafea in custodie!

aparate de cafea in custodie

„Concentrat” este cuvantul de ordine si atunci cand ne referim la atitudinea profesionala pe care trebuie sa o adopti pentru productivitate maxima, dar si atunci cand vorbim despre un espresso preparat conform retetei originale, din Italia. Prin urmare, poti combina cele doua sensuri si, in calitatea ta de patron sau manager al unui business mic sau mediu, poti obtine aparate de cafea in custodie pentru angajatii tai. Pe langa faptul ca vor aprecia grija pe care le-o porti, acestia vor da si un randament mai bun in ceea ce fac, avand in vedere ca isi vor incepe fiecare zi cu o ceasca proaspata de energie, atat la propriu, cat si la figurat. Cine nu si-ar dori sa se delecteze cu o cafea delicioasa in fiecare zi?

H2On, companie romaneasca recunoscuta inclusiv la nivel international pentru calitatea apei sale la bidon, are in oferta si pachete de aparate de cafea in custodie. Acestea contin espressor-ul propriu-zis, furnizat in mod gratuit, cutii cu capsule de cafea, dar si bidoane de apa. Tot ce trebuie sa faci pentru a pastra echipamentul la sediul firmei tale este sa comanzi lunar cel putin doua cutii cu capsule – fara plati suplimentare sau un contract de tip abonament. Iar, asa cum vei vedea in continuare, aceasta „misiune” se va dovedi una mai mult decat placuta, tinand cont de sortimentele propuse de brandul sus-amintit.

Astfel, aparatele de cafea in custodie vin insotite de cutii cu capsule de la Julius Meinl, LavAzza sau illy, trei dintre cele mai apreciate branduri din domeniu. Aromele propuse sunt: Espresso classico, Espresso forte, Lungo classico, Ristretto 100% arabica (Julius Meinl), Espresso aromatico, Espresso corposo, Espresso forte, Espresso gustoso, Lungo aromatico, Lungo corposo, Qualita oro, Qualita rosa, Tierra bio (LavAzza), dark, decofeinizat, lung, scurt (illy). Asadar, optiunile sunt numeroase, pe placul oricarui bautor de cafea (si chiar si a celor care nu se inscriu in aceasta categorie, vezi varianta decofeinizata).

Din punctul nostru de vedere, daca te limitezi la cele doua cutii de capsule lunare, atunci cand optezi pentru aparate de cafea in custodie, ti-am recomanda combinatiile Espresso clasico si Lungo classico de la Julius Meinl, Espresso forte si Lungo aromatico de la LavAzza, respectiv dark si lung de la illy. Optand pentru sortimente diferite, te asiguri ca impaci atat gusturile mai delicate ale colegelor, cat si preferintele mai „strong” ale angajatilor de sex masculin. Sau, dupa consultari cu subalternii, poti schimba in fiecare luna comanda, pana cand echipa isi gaseste produsele preferate.

Obtinerea unor aparate de cafea in custodie se inscrie pe lista actiunilor care nu presupun un efort deosebit din partea conducerii, nici financiar, nici din alte puncte de vedere, insa care au potentialul de a fideliza angajatii chiar mai mult decat o crestere salariala de cateva procente. Asa cum spuneam si mai sus, colegii vor aprecia faptul ca te-ai gandit la ei si ai actionat in consecinta, transformand biroul intr-un mediu mult mai placut, dar si propice unei activitati profesionale fructuoase. Cu alte cuvinte, o asemenea decizie de cumparare reprezinta de departe unul dintre cele mai bune exemple de situatie „win-win”.

Next Post

Alegerea unei formatii de nunta din Bucuresti

Lucruri de reținut când rezervați o trupa cover Este întotdeauna o idee bună să te gândești cu adevărat la ce fel de formație de nuntă vrei și ce fel de atmosferă vrei să aducă . Cauți mulțumiți care să producă hituri, vrei o trupă mai stilizată (cum ar fi o […]

Subscribe US Now