Beneficiile psihologice LEGO la copii

Beneficiile psihologice ale lego la copii pot obtine multe avantaje din conectarea copiilor la lume, concentrandu-se in principal pe urmatoarele: generatia de idei. Constructia libera a diferitelor obiecte prin lego are efecte foarte pozitive. Una dintre ele este ca permite dezvoltarea inteligentei emotionale. Lego intra in categoria jocuri de societate foarte apreciate de cei mici.

 

In plus, contribuie la psihoterapie. Pe de alta parte, jocul prin lego poate influenta externalizarea credintelor si emotiilor. Multi copii de astazi se bucura de asamblarea pieselor interconectabile pentru a forma diverse obiecte.

Acum, care sunt beneficiile psihologice ale LEGO? Fara indoiala, beneficiile psihologice ale lego la copii par incredibile, deoarece sunt mai interesante decat iti poti imagina.

 

LEGO ca instrument de lucru

LEGO este o marca comerciala bine-cunoscuta si este utilizata de diverse companii si psihologi; deoarece exista beneficii excelente ale utilizarii sale. Atunci cand este utilizat ca un instrument de lucru, de fapt lucram cu o dinamica a reprezentarii ideilor care manifesta o constructie libera foarte eficienta; care genereaza o multime de informatii.

 

Lego metoda de joc

LEGO a stabilit metoda LEGO Serious Play, care ofera multe beneficii in ceea ce priveste rezolvarea problemelor din viata de zi cu zi.

 

Dezvoltarea inteligentei emotionale

Aceasta este o tehnica de externalizare care promoveaza, printre altele, urmatoarele: Capacitatea de a atinge obiective, provocarile proiectului, imaginatia si expresia.

 

Ajuta la realizarea conexiunilor la alte niveluri

Potrivit psihologilor, jocul cu cu lego permite conexiuni la alte niveluri. Ce vrea sa insemne asta? Cand piesele se unesc, creativitatea si imaginatia sunt combinate cu munca manuala. Acest lucru faciliteaza diverse procese mentale care se refera la comunicare.

Deoarece observatorul poate obtine o intelegere mai profunda cu privire la individul care creeaza un obiect din lego. Atunci cand tehnica de constructie lego este transferata unei echipe sau unei familii, este posibil sa vizualizezi modul in care individul percepe lumea. Acesta este modul in care se realizeaza un dialog mai mare.

 

Mesajele sunt percepute

Adica, mesajele sunt primite prin asocierea de idei si creativitate, lucruri care nu pot fi observate daca se utilizeaza alte metode. Datorita acestui fapt, informatiile pot fi obtinute de la persoana care, in alte cazuri, trece neobservata. De fapt, datorita acestor mesaje pot fi gasite solutii eficiente.

 

Barierele inconstiente sunt sparte.

Barierele inconstiente sunt scuturi care par sa se raporteze din greseala la interactiunea sociala a individului. Dar, datorita beneficiilor psihologice ale LEGO, aceste bariere sunt in scadere treptata; pentru ca se realizeaza o expresie mai mare a cunoasterii cuiva si, de asemenea, cu cea a altora.

Capacitatea de rezolutie este dezvoltata.

Uneori, o persoana se poate simti incapabila sa rezolve o problema. Cu toate acestea, in cazul in care de la o varsta mica, indivizii sunt legati de Lego, beneficiile psihologice vor actiona pe cont propriu, facand persoana sa gaseasca informatiile necesare in ei insisi. In acest fel, persoana poate obtine informatii, le poate sorta, expune si valida.

 

Este posibil sa se exprime abstract.

Aceasta inseamna ca informatiile legate de gandurile de imaginatie pot fi aduse in lumea reala, ceea ce poate imbunatati eficienta actiunilor care, la randul lor, reuseste sa imbunatateasca procesele.

Next Post

Pasi esentiali in ingrijirea tenului

Curatarea zilnica a pielii este esentiala pentru indepartarea celulelor moarte, a impuritatilor, a reziduurilor si a urmelor de machiaj. Urmeaza acesti 5 pasi simpli in rutina zilnica de curatare a pielii si vei observa o imbunatatire a aspectului tenului tau.  Alege cele mai bune cosmetice si cu siguranta vei reusi […]

You May Like

Subscribe US Now