Idei distractive pentru petrecerea de Craciun la birou

Timpul pentru a organiza petrecerea de Craciun a companiei dumneavoastra este numarat, intre sfarsitul anului, proiectia cheltuielilor, vacante si rapoarte, cel mai bine este sa pioritizezi acest eveniment. Deci, astazi va vom prezenta unele distractie si optiuni diferite pentru a surprinde angajatii dumneavoastra acest Craciun.

Surprindeti angajatii cu ceva diferit – Activitati in aer liber pentru ei, inainte de Craciun

brad artificial birouAceasta este o idee diferita si ideala pentru a promova coexistenta si integrarea. O activitate care nu implica formalitatea este intotdeauna apreciata, iar membrii echipei pot ajunge sa se cunoasca reciproc intr-un mediu in afara biroului. In plus, aceasta optiune va permite sa integreze familia, in cazul in care este contemplat in viziunea companiei tale. Planifica o scurta excursie pentru toata lumea la munte de exemplu! Pe partie cu siguranta atmosfera se va destinde cu mult peste asteptari…

Impodobiti un brad artificial de Craciun impreuna

Cand te hotarasti sa aduci bradul in interiorul cladirii unde va desfasurati activitatea, anunta-ti angajatii ca ai pentru ei o misiune noua, mai placuta decat aceea de a raspunde la mailuri si a trimite fax-uri catre potentialii colaboratori sau clienti. Impodobirea unui brad artificial de Craciun la birou va fi intotdeauna o idee geniala si foarte apreciata de toata lumea. Atmosfera va fi una magica si toti angajatii se vor destinde. Ai grija sa nu lipseasca nu doar bradul artificial ci si restul decoratiunilor!

Cina tematica de Craciun

Desigur, cina tipica de Craciun este de departe cea mai asteptata de toti angajatii. Asa ca fa o rezervare la cel mai fain restaurant din localitate si ofera cate o invitatie imprimata fiecarui angajat in parte. Daca esti disponibil la aceasta optiune, le poti spune sa vina si cu partenerul de viata. Cu siguranta toti vor aprecia aceasta seara magica.

Daca ai ales un restaurant in care e poate si dansa, atunci optiunile vor fi mai multe pentru distractie pentru ca poti alege o tematica a serii: costume, tip cazinou, 80 sau 90, karaoke etc. Distractie pe masura! Ai grija ca a doua zi sa le oferi liber de la job sau macar alege ca aceasta petrecere sa fie in weekend pentru ca nimeni nu vrea sa mearga la lucru dupa ce a dansat o noapte intreaga! Asigura-te ca evenimentul este exact ceea ce isi doresc angajatii si ii surprindeti cu ceva diferit, frumos si distractiv!

Cadouri de Craciun

In functie de bugetul ales si de numarul de angajati pe care ii ai in compania ta, este bine si frumos sa le oferi fiecaruia cate un dar, cat de mic dar ales cu atentie in functie de cum ii percepi tu pe fiecare din ei. Bucuria va fi pe masura si cu siguranta nu vor uita niciodata ca toata munca lor de peste an, le este apreciata, respectata si evaluata corect iar cel pe care il considera ei “the boss” este de fapt un om ca si ei care crede in magia Sarbatorilor de Iarna, este incantat de sarbatori, magie si brazi de Craciun.

Nu uita ca un brad artificial de Craciun este cel care schimba atmosfera la toate petrecerile deci va trebui sa ii acorzi atentia corespunzatoare. Alegand unul dintre acesti brazi artificiali de foarte buna calitate de la BraziCraciun.net, petrecerea ta corporate va fi cu siguranta exact ceea ce astepti si nu va fi necesar sa iti faci griji cu privire la efectul pe care bradul il are asupra petrecerii tale. De asemenea, avand un brad de Craciun calitativ, este acum mult mai simplu sa il folosesti an de an la toate petrecerile corporate fara sa fie necesar sa il schimbi periodic si sa investesti in mod repetat in bradul de Craciun.

Next Post

Protectia muncii Bucuresti- servicii de calitate la preturi avantajoase

Pentru a conferi un mediu de lucru sigur si sanatos tuturor angajatilor apelati cu incredere la un personal specializat in protectia muncii Bucuresti. Aceste servicii ocupa un loc deosebit de important pentru ca de acestea depind rezultatele pe care le obtineti pe termen lung. Obiectivele principale de securitate si sanatate in […]

Subscribe US Now