Iata de ce sa montezi un bidon cu apa de 19litri la intrarea pe terenul de fotbal!

bidon apa 19 L

In Romania, fotbalul este cu adevarat „sportul rege”, din motive mai mult sau mai putin evidente. In primul rand, este de departe cel mai popular sport, lucru certificat de audientele de la TV, fie ca vorbim despre meciuri din campionatul intern sau internationale. In al doilea rand, fotbalul naste pasiuni inversunate si, daca mai toate aspectele se pot schimba in viata, echipa favorita ramane intotdeauna aceeasi. Nu in ultimul rand, se spune, chiar daca usor exagerat, ca toti romanii se pricep la politica si… fotbal, iar schimburile de replici intense pe aceste teme dovedesc veridicitatea respectivei vorbe.

In aceste conditii, daca detii un mini-teren de fotbal, cu gazon natural sau sintetic, intr-un parc ori in apropierea unui bulevard circulat din Bucuresti sau din alt oras, ai garantia unei afaceri rentabile atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung. Avand in vedere cele mentionate mai sus, poti fi sigur ca multi reprezentanti ai sexului masculin, dar si tinere pasionate de fotbal, de ce nu, vor „invada” terenul, incercand sa dovedeasca echipei adverse, formate din prieteni, in acest caz, ca valoarea este de partea lor. In calitate de furnizor al acestui serviciu, trebuie sa te asiguri ca jucatorii de ocazie au tot ce le trebuie la indemana.

Astfel, pe langa un gazon de calitate, iluminat corespunzator si suficiente mingi umflate, este o idee buna sa montezi si un bidon cu apa de 19litri (sau mai multe) pe un dozator, la marginea terenului. In primul rand, fotbalul, chiar si cel jucat intre prieteni, in echipe de 3 la 3 sau 6 la 6 si pe o suprafata redusa, presupune un efort fizic intens, fazele de atac, respectiv aparare la cele doua porti succedandu-se rapid. Astfel, un bidon cu apa de 19litri ii va ajuta pe „sportivi” sa se racoreasca, prevenind deshidratarea si eventualele incidente care pot surveni din cauza acesteia. Prin urmare, asigurarea integritatii fizice si a unui moral bun al clientilor reprezinta principalele avantaje ale unei asemenea solutii.

In al doilea rand, dupa cum ai observat deja, daca urmaresti meciurile de fotbal disputate in Superliga ori in campionatele din alte tari, pe perioada verii, inclusiv jucatorii profesionisti au parte de una sau doua pauze de hidratare, pe parcursul fiecarei reprize. Cu atat mai mult, un bidon cu apa de 19litri se va dovedi extrem de util pentru persoane care nu sunt obisnuite cu un efort sustinut si care nu se antreneaza toata saptamana inainte de a intra in teren pentru o partida de 60, 90 de minute sau poate chiar mai mult.

In ceea ce priveste furnizorul pentru un bidon cu apa de 19litri sau mai multe, recomandarea noastra este H2On.ro – companie din Romania care livreaza, acasa sau la birou, in toata tara, o apa de calitate, 100% microbiologic pura si nefiltrata, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022 – cu 3 stele, punctaj maxim). In oferta lor, un bidon cu apa de 19litri este disponibil la pretul de doar 23 de lei (ceea ce inseamna un pret per litru de numai 1,21 de lei).

Next Post

Unghii fragile si exfoliate? Iata cele mai eficiente tratamente pentru intarirea unghiilor!

Unghiile pot spune foarte multe despre o persoana, de aceea este important ca de fiecare data sa ai o manichiura ingrijita, pusa la punct, care sa te reprezinte si care sa iti ofere incredere in propriile forte. Pentru a obtine aceste lucruri, nu este suficient sa iti colorezi unghiile cu […]

Subscribe US Now