Cum iti alegi cel mai potrivit aparat de spalat cu presiune?

Alegerea celui mai bun aparat de spalat cu presiune se bazeaza in intregime pe nevoile tale personale. Trebuie sa stii clar ce planuiesti sa speli cu el, cat de frecvent o sa il folosesti si ce asteptari ai de la el. De exemplu, proprietarul unei case care are de gand sa curete lambriul va avea cerinte total diferite fata de un profesionist care trebuie sa pregateasca peretii pentru a fi vopsiti.

Un alt factor important de luat in considerare este locul unde intentionezi sa utilizezi aparatul. O persoana care spala masina familiei ar putea avea nevoie doar de o masina de spalat electrica pentru a scoate gandacii din grilaje. Pe de alta parte, un muncitor care curate o parcare are nevoie de un motor pe gaz, deoarece s-ar putea sa nu existe prize in apropiere. Exista nenumarate utilizari pentru aceste aparate versatile si exista si nenumarate configuratii pentru a satisfice orice nevoie.

Aparatele de spalat cu presiune sunt niste masinarii complicate si sunt multe de luat in considerare, deci hai sa incepem.

Curatenie personala

Aparatele de spalat cu presiune folosite in scopuri personale nu au nevoie de la fel de multa putere ca cele profesionale. Modelele electrice sau cu gaz de ultima generatie ofera o multime de capacitati de curatare. Modelele pe gaz ofera o presiune de pana la 220 de bari si un debit de pana la 680 litri/ora, in timp ce modelele electrice ofera aproximativ 140 de bari si 360 de litri/ora. Sunt suficiente pentru indepartarea murdariei de pe treptele de la intrare, curatarea masinii sau eliminarea murdariei din jgheaburi. Sunt concepute pentru utilizare ocazionala, deci nu intentionati sa le folositi in fiecare zi.

Intrebuintari frecvente:

  • Spalarea masinii in weekend
  • Curatarea lambriului primavara
  • Curatara aleilor
  • Curatarea piscinei
  • Intretinerea gardurilor de lemn
  • Curatarea jgheaburilor

 

Ce sunt presiunea si debitului apei?

Presiunea (masurata in bari) si debitul (masurat in litri/ora) sunt primele numere de luat in considerare atunci cand decizi ce sa cumperi. Presiunea apei destrama murdaria in bucati, in timp ce debitul determina cat de repede sunt indepartare particulele de murdarie. Cu cat ambele numere cresc, cu atat unitatea aparatul devine mai puternic.

Presiune scazuta (pana la 140 de bari)

Cele mai mici masini de spalat cu presiune, cele ce ofera o presiune de maxim 140 de bari, reprezinta alegerea ideala pentru intrebuintarile de zi cu zi. Ofera o rezistenta mai mult decat suficienta pentru a curata chiar si cea mai murdare mobila de gradina in doar cateva secunde. De asemenea, le puteti folosi pentru a spala autovehiculul sau ferestrele.

Presiune medie (intre 140 si 210 bari)

Este cea mai versatila categorie de masini de spalat cu presiune. Pot curata in mod eficient autovehiculele, lambriul de acasa, gardurile, barcile si podeaua din garaj, fara a risca sa deteriorati ceva. Cele mai puternice, in special cele ce se apropie de 210 bari, pot elimina chiar si petele dure. Datorita flexibilitatii lor, profesionistii le folosesc pentru curatari dure in diverse magazine.

 

 

Next Post

Aranjamente florale de primăvară

După zilele lungi și gri de iarnă, toată lumea așteaptă primăvara caldă și, mai presus de toate, culoarea florilor. Dar nu trebuie să mai aștepți ca florile să înflorească în grădină. La OKFlora există o selecție uriașă de flori de primăvară colorate care transformă casa într-un peisaj floral colorat. La florăria online OK Flora […]
OK Flora

Subscribe US Now