Cum să-ți schimbi rochia de mireasă în timpul zilei | Edenbride.ro

Cel mai mare moment de modă din viața ta va avea loc probabil în ziua nunții tale. Pe măsură ce tu și logodnicul tău intrați în biserică, schimbați jurămintele și urcați pe scenă pentru primul  dans, toți ochii sunt ațintiți asupra voastră. Îmbrăcămintea pe care o alegeți pentru ziua nunții ar trebui, așadar, să pară reală pentru dumneavoastră și să fie suficient de versatilă pentru a găzdui toate numeroasele activități în care vă veți angaja pe parcursul zilei. Există multe modalități prin care poți modifica și accesoriza piesa pentru a-ți actualiza stilul, chiar dacă cumperi una din acele rochii de mireasă sau un costum pentru ocazie.

O mireasă ar trebui să se gândească să-și schimbe ținuta în timpul zilei pentru a se potrivi cu momentele întregului eveniment. Primul dans pe ringul de dans, mersul pe culoar și alte evenimente ar trebui să fie luate în considerare.

Din fericire, schimbarea look-ului nu implică nici măcar croiala. Unele dintre modificările cel mai des întâlnite ar fi alegerea unei trene detașabile, mâneci detașabile și bretele. Aceste mici atingeri pot oferi evenimente importante, cum ar fi mersul pe culoar sau vă pot anima ținuta de petrecere. Vrei să știi cum să găsești diferitele look-uri pentru ziua nunții? Următoarele secțiuni conțin câteva sfaturi de stil.

Angajează-ți salonul

Întrebați magazinul dumneavoastră de mirese dacă au articole noi pe care le puteți încerca în plus față de rochia aleasă. Mănușile, trenurile, fustele, mânecile și topperurile sunt adesea făcute de designerii de mirese pentru a merge impecabil cu colecțiile lor. Puteți adăuga și elimina rapid aceste componente pentru a vă schimba aspectul fără a-l vedea. Obțineți o imagine clară a look-ului dumneavoastră de-a lungul zilei dacă vă decideți între mai multe rochii mireasă ieftine înainte de a vă decide pe una. Este distractiv să experimentezi cu produse de la mai multe mărci pentru a crea un aspect care se potrivește cel mai bine viziunii tale.

Puteți lucra direct cu un designer pentru a crea un look unic de nuntă dacă adori o anumită rochie, dar nu poți găsi accesoriile potrivite în salon. Asigurați-vă că programați o sesiune cu brandul, acordați-vă suficient timp pentru a finaliza design-urile și veniți pregătit cu o idee unică. Fiți conștienți de faptul că proiectarea unui aspect personalizat poate costa mai mult, deși acest lucru va depinde de designer. Alegerea de a nu purta ținute tradiționale este o altă modalitate de a fi puțin mai flexibil cu aspectul în ziua nunții. Luați în considerare să purtați piese de mireasă, deoarece acestea oferă confort și varietate.

Pe măsură ce treceți de la o funcție la alta, puteți să vă exprimați cu adevărat creativitatea prin înfățișarea prin îndepărtarea unei fuste sau trecând la un tiv mai scurt. În plus, nu orice agitație pare la fel. Găsirea unui stil care se potrivește cel mai bine aspectului dorit se poate face în colaborare cu croitorul tău. Pentru a vă ajuta să modificați lungimea trenului pe rochie, aceștia pot adăuga nasturi, cârlige sau panglici. În ziua cea mare, nu veți avea nevoie de croitoreasă acolo pentru a vă agita rochia, dar poate că veți avea nevoie de puțină asistență.

Next Post

Merita sa investim in panouri solare in 2023?

Cu o tehnologie din ce in ce mai accesibila si mai eficienta, trecerea la energie solara in 2023 va poate aduce o serie de beneficii. Daca doriti sa incepeti bine noul an, atunci luati in considerare aceste motive pentru care ar trebui sa apelati la energia solara. Avantajele panourilor solare […]
sistem panouri solare 2023

You May Like

Subscribe US Now