Ce garantii primiti atunci cand achizitionati masini de cuburi de gheata?

masini cuburi gheata

Pentru orice bar, club sau restaurant, printre produsele absolut necesare se numara si masini de cuburi de gheata cat mai performante. Rolul acestora este esential in prepararea mai multor tipuri de bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Atunci cand decideti sa cumparati un astfel de aparat, puteti sa va bazati cu toata increderea pe experienta de aproape trei decenii a Fresco Expert, unul dintre principalii furnizori de solutii dedicate HoReCa si Retail.

Inainte de a face o astfel de achizitie, este necesar sa cunoasteti mai multe amanunte despre acest tip de produse.

Cum alegeti cele mai bune masini pentru cuburi de gheata?

Unul dintre criteriile esentiale se refera la capacitatea de productie, care trebuie adaptata la necesitatile afacerii pe care o detineti sau o administrati. Bineinteles ca exista diferente esentiale intre o terasa cu cateva mese si un club de mari dimensiuni, care poate sa aiba sute de clienti in acelasi timp.

De pilda, in unele cazuri sunt suficiente produse cu o capacitate mai mica de 30 de kilograme in 24 de ore, pe care le puteti cumpara din magazinul online Fresco.ro la preturi cuprinse intre 2 675 si 3 392 de lei.

La polul opus se afla o masina care poate sa produca nu mai putin de 300 de kilograme in 24 de ore. Consuma 26 de litri de apa la fiecare kilogram produs si este disponibila la pretul de 20 352 de lei, plus TVA.

Intre aceste doua extreme, puteti achizitiona masini cuburi gheata cu capacitatea cuprinsa intre 30 si 90 de kilograme, potrivite pentru majoritatea barurilor sau restaurantelor de dimensiuni normale.

Pe langa capacitate, conteaza si tipul de racire, care poate fi pe baza de aer sau pe baza de apa. Dispozitivele pe baza de aer au un consum mai mare decat cele pe baza de apa, a caror folosire presupune insa si un consum sporit de apa.

Tipuri de garantie oferite de Fresco Expert

In pretul fiecarei masini de cuburi de gheata cumparate intra garantia Base Care. Aceasta include montajul si garantia asigurata pe o perioada de 12 luni pentru piese de schimb, precum si pentru manopera. Trebuie specificat faptul ca montajul nu se aplica pentru echipamentele de tip plug-in, precum si ca garantia nu acopera si consumabilele.

Exista doua tipuri suplimentare de garantie, care pot fi achizitionate la cerere, contra pret. Este vorba, in primul rand, despre varianta Performance Care, care include toate avantajele Base Care, precum si o revizie anuala realizata in ultimele doua luni din perioada de garantie, plus training pentru utilizare, plus SLA (service-level agreement) pentru 72 de ore.

In fine, Premium Care include toate serviciile oferite de sistemul Performance Care, cu extinderea perioadei la un interval de 24 de luni pentru piesele de schimb, precum si manopera, plus service-level agreement pentru 48 de ore.

Fresco Expert garanteaza faptul ca interventia in garantie, pentru fiecare tip de masini cuburi gheata, se va realiza in cel mult doua zile lucratoare de la data receptionarii notificarii transmise conform termenilor comenzii.

Vizitati cu incredere magazinul online Fresco.ro si veti gasi cele mai bune echipamente HoReCa de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra!

Next Post

Tipuri de ochelari si rame

Ochelari multifocali, de lectura sau de sport -toate aceste tipuri sunt importante pentru diverse persoane. La urma urmei, exista un model potrivit pentru fiecare tip de deficienta vizuala si pentru fiecare stil de viata si gust al modei. Practic, exista doua tipuri de ochelari. Cei care sunt folositi pentru a […]

You May Like

Subscribe US Now