Cum să alegeți tema și florile pentru botez

Botezul este o zi foarte specială în viața copilului dumneavoastră. Este un moment în care îi sărbătorim nașterea și îi urăm bun venit în familie. Tema și florile pe care le alegeți vor da tonul acestei sărbători speciale. Fie că aveți o ceremonie tradițională la biserică sau preferați o cină intimă acasă, există multe modalități prin care puteți face ziua copilului dumneavoastră cât mai memorabilă cu flori și decoruri care îi vor încânta pe toți, de la părinți la bunici!

Alegeți o temă pentru botez

Alegerea unei teme pentru botezul tău este importantă pentru că se va reflecta asupra ta ca persoană și îți va scoate în evidență personalitatea. O temă poate fi folosită și pentru a întâmpina oaspeții și a-i ajuta să se simtă ca acasă în timpul unei ocazii atât de importante. Dacă nu ați mai fost niciodată la un botez, alegerea unei teme poate părea o provocare, dar nu trebuie să fie așa!

De obicei, temele se bazează pe ceva care este semnificativ sau legat de familia sau cuplul care face botezul. Acest lucru poate varia de la hobby-urile și interesele lor personale până la simboluri religioase, cum ar fi crucile sau îngerii care reprezintă creștinismul.. Puteți alege, de asemenea, ceva mai general, cum ar fi temele „pentru copii”. Atunci când alegeți aceste teme, țineți cont de schema de culori cu care ar trebui să se potrivească, precum și dacă sunt sau nu potrivite pentru un loc de desfășurare în interior față de exterior (de exemplu, lalelele galbene ar arăta foarte bine în interior, dar nu ar ieși neapărat suficient în evidență afară).

Atunci când vă gândiți la tema botezului, este important să luați în considerare ce teme sunt potrivite pentru această ocazie și pentru locul de desfășurare. Alegerea unei petreceri cu tematică de grădină sau de flori sălbatice ar fi potrivită, dacă petrecerea de botez are loc vara pe o terasă într-o zonă cu multă verdeață. Alte teme care ar putea funcționa bine includ:

  • Sporturi
  • Animale – animale de la grădina zoologică
  • Mașini (colecții de mașini de jucărie)

Alegeți o floare pentru botez

Floarea pe care o alegeți pentru botez va depinde de anotimp, precum și de momentul zilei, locul și anul în care copilul dumneavoastră va fi botezat.

De exemplu:

  • Dacă este la începutul iernii, alege o floare care are ceva vibrații de Crăciun.
  • Dacă ceremonia va avea loc noaptea sau dimineața, după apusul soarelui, alege o floare cu flori albe sau roz pal.
  • Dacă evenimentul tău are loc afară, noaptea, sau în interior, în timpul zilei, alege ceva care să reflecte acest lucru, cum ar fi anemone sau trandafiri cu multe petale. Cel mai bine este să nu folosiți roșii, deoarece nu vor ieși atât de mult în evidență pe aceste două fundaluri!
  • Crizanteme: Acestea arată grozav ca un grup mare sau ca flori individuale. De asemenea, pot fi plasate în borcane de sticlă pentru a crea un decor uimitor în jurul locației tale.
  • Dalii: Daliile sunt disponibile în multe culori și dimensiuni, ceea ce le face foarte versatile atunci când vine vorba de aranjarea lor în buchete sau de crearea de aranjamente florale cu alte elemente mici, cum ar fi panglica sau frunze de la alte plante, cum ar fi ferigi sau fructe de pădure, pentru a pune accentul pe schema de culori aleasă pentru evenimentul dvs. adăugând mai multe tonuri întunecate, dacă este necesar, dar păstrând întotdeauna culorile deschise în centrul lor, cel mai bine este să păstrați lucrurile simple, neamestecând prea multe tipuri diferite, cu excepția cazului în care toate fac parte dintr-un afișaj mare, în care fiecare element are propriul scop.

Câteva flori simple pot face o mare diferență în celebrarea botezului copilului tău

De exemplu, dacă doriți ca botezul bebelușului dumneavoastră să fie mai mult o sărbătoare informală, puteți alege flori simple, cum ar fi trandafirii și margaretele. Acest lucru va face ca locul de desfășurare să arate mai elegant și mai stilat. În același timp, ar adăuga și stropi de culoare cu un aranjament masă botez pe mese pentru invitați.

Ne dorim ca ziua de botez a copiilor noștri să fie specială și, prin urmare, dorim ca tot ceea ce este legat de ea să reflecte și acest lucru. Cu puțină planificare din timp, însă, puteți crea un eveniment care să fie perfect pentru familia dumneavoastră!

Next Post

3 pericole atunci cand viteza pe o banda de alergat este prea mare sau prea mica

Motivele pentru care banda de alergat este indragita de toti cei care vor sa faca miscare in mod regulat, acasa, sunt multiple! Ea iti permite sa arzi calorii cu usurinta, are efecte benefice pentru starea de sanatate si te ajuta sa iti mentii corpul tonifiat si cu un aspect atragator. […]
banda de alergat

You May Like

Subscribe US Now