Cum arată un program tipic de înmormântare

it199716a981

Vizionarea, cunoscută și sub numele de trezire, are loc adesea cu o noapte sau două înainte de slujba de înmormântare. Acesta este un moment în care familia și prietenii se adună în cinstea decedatului, de obicei la o funerară sau la o biserică. Un sicriu care conține decedatul este prezent în timpul vizionării. Sicriul poate fi deschis sau închis, în funcție de factori precum tradiția religioasă, circumstanțele morții și dorințele familiei.

Ce separă vizionarea de serviciu?

  • vizionare este pentru cei dragi să-și ia rămas bun și să-și aducă omagiul decedatului (și familiei decedatului).
  • Este mai mic și mai informal decât slujba de înmormântare.
  • Nu toți cei care participă la înmormântare nu vor participa la vizionare / trezire.

Serviciul funerar

Servicii funerare ramnicu valcea sunt foarte personale și depind de factori care variază de la cultură și religie la detalii specificate în testamentul decedatului. Așteptați-vă ca un serviciu să dureze între o jumătate de oră și o oră; mai mult pentru personalitățile publice sau dacă există lecturi sau discursuri îndelungate. Un membru al clerului sau un alt ofițer prezidează slujba de înmormântare, iar oaspeților li se oferă în general un program tipărit.

Părțile tipice ale unei înmormântări includ:

  • Introducere de la clerici
  • Lecturi ale membrilor clerului sau ale prietenilor și rudelor decedatului. Acestea pot fi psalmi, fragmente din sfinte scripturi, poezii preferate sau alte citate de inspirație.
  • Cuvinte și amintiri împărtășite despre persoana iubită de la familia și prietenii decedatului
  • Cântece sau imnuri între porțiuni ale ceremoniei
  • Concluzie de către preot funerar

Purtătorii de cămine (purtătorii de sicrie) sau personalul căminelor funerare transportă sicriul de la ceremonie la căruciorul care va duce defunctul la cimitir sau la locul de înmormântare. Oaspeții urmează în mod tradițional cadavrul care conține sicriul până la locul de înmormântare pentru înmormântare.

O slujbă de pomenire, spre deosebire de o înmormântare, se desfășoară atunci când nu există un cadavru. În locul unui sicriu, ar putea exista o urnă sau imagini pentru plângători pentru a aduce un omagiu decedatului. Aceste servicii funerare poate conține aceleași elemente ca o înmormântare, cu excepția procesiunii de sicriu.

În aceeași zi, după slujbă: înmormântare și primire

În aceeași zi, după slujbă: înmormântare și primire

Înmormântarea are loc la mormânt direct în urma slujbei. Aici persoanele dragi au ultima șansă de a-și lua rămas bun înainte de înmormântarea decedatului. Un serviciu scurt, de obicei 5-10 minute, este efectuat de către ofițer. Sicriul este apoi coborât în ​​pământ sau o urnă care conține cenușa decedatului plasată într-un mausoleu. Unele familii aleg să găzduiască o recepție post-înmormântare acasă sau într-un spațiu public, în timp ce altele se dispersează în urma înmormântării.

Poate că ultima înmormântare la care ați participat a fost cu mult timp în urmă, a implicat așteptări culturale diferite sau a fost foarte personalizată pentru a se potrivi dorințelor defunctului. Poate că nu v-ați implicat niciodată în planificarea unui serviciu. Indiferent de situație, este perfect firesc să aveți întrebări despre ce să vă așteptați în timpul unei slujbe de înmormântare. Vă așteptăm să contactați personalul nostru la

Next Post

De ce iubim vinul Pinot Noir din gama The Dark Count of Transylvania

Despre Dracula am auzit cu totii, insa cati dintre noi l-am inteles cu adevarat? Crama Budureasca a lansat de curand pe piata gama The Dark Count of Transylvania, reinventand mitul contelui Dracula, cel care a fascinat omenirea de sute de ani. Tara noastra a devenit mai cunoscuta datorita legendelor cu […]

Subscribe US Now