Cele mai tari seturi Lego pentru copii

Caramizile LEGO au venit un simbol astazi, in intreaga lume! Brevetate în 1958, jocul cu aceste mici piese a distrat, a amuzat și a inspirat oamenii de orice culoare, etnie sau varsta. Generații de copii și-au perfecționat abilitățile motorii fine și și-au pus la lucru imaginația cu aceste caramizi versatile.

 

Nici adultii nu au fost ignorati – pentru acestia, LEGO s-a extins în versiuni tot mai “dificile” și modele de colecție. Artiștii contemporani folosesc chiar și cărămizi mici din plastic pentru a crea imense sculpturi LEGO. Fie că alegeți un set sau creați “liber”, cărămida LEGO este un simbol al creativității și imaginației.

 

Pentru a celebra inspirația nesfârșită a pieselor LEGO, am creat o selecție cu cateva dintre cele mai atrăgătoare seturi LEGO pentru prichindei. Indiferent dacă este sunt oferite cadou sau achiziționate ca “divertisment” în timpul pandemiei, pentru propria familie, nu uitati sa gasiti informații despre toate seturile, inclusiv vârstele recomandate și avertismentele pentru părți mici pe siteul oficial LEGO. Pregatiti-va, pe locuri, start la …creatie!  Magazinul de jucarii pentru copii Kizo.ro prezinta in sectiunea sa de Jucarii Lego peste 650 de produse – iata asadar care sunt cele mai populare seturi si… de ce!

 

 

Stiai ca …

 

Există peste 3.700 de elemente LEGO diferite (sunt incluse aici toate cărămizile LEGO și alte elemente LEGO)? În fiecare secundă, 7 seturi LEGO sunt vândute de comercianții din întreaga lume. Cărămizile LEGO vândute într-un an se pot înfășura în jurul Pământului de cinci ori! Cel mai înalt turn LEGO din lume are 550.000 de cărămizi LEGO și are o înălțime de peste 35 de metri!

 

 

  1. Lego Duplo

Lasă-l pe copilul tău să construiască case de joacă creative cu cărămizi colorate și distractive și să “joace” viața de zi cu zi cu personaje, animale de companie, in rutine simple și scenarii pe care le cunosc din propria lor viață.

 

  1. Lego Classic

Foloseste-ti imaginatia si da viata creatiilor cu aceste cutii pline cu caramizi Lego Classic. Tine cont de instructiunile incluse si descarca mai multe, online, pentru mai multa inspiratie! Daca-l poti visa, il poti construi cu Lego Clasic!

 

 

  1. Lego City

Descopera o lume LEGO realistă, unde cei mici pot să exploreze și să stimuleze creativitatea. Vehiculele și clădirile iconice formează fundalul plin de viață.

 

 

  1. Lego Technic

Lego Technic oferă o adevărată provocare pentru constructorii LEGO cu experiență. Cu elementele LEGO Technic, copilul tau poate construi funcții avansate, din viața reală, precum cutii de viteze, motoare cu piston de lucru, sisteme de direcție și brațe de macara de lucru. Aceste seturi incitante îti vor duce imaginația la nivelul următor.

  1. Lego Harry Potter

Retrăiește momentele preferate din cartile (si filmele) Harry Potter cu aceste seturi magice.

  1. Lego Minecraft

Stimulați creativitatea copiilor cu Lego Minecraft, bazat pe cel mai bine vândut joc online. Cărămidă cu cărămidă, lumea uimitoare a Minecraft, cu personajele și peisajele sale unice este recreată aici în cărămizi LEGO, astfel încât copiii își pot crea propriile povești captivante.

 

  1. Lego Creator

Seria Creator îi permite copilului să experimenteze case, mașini, avioane și creaturi. Seturile pot fi reconstruite în trei moduri, deci nu există nicio limită pentru distracție.

  1. Lego Disney Princess

PersonajeleDisney, cum ar fi Moana și Elsa, împreună cu prințese, printre care Cenușăreasa, Ariel și Rapunzel, vor prinde viață pe măsură ce copilul tău recreează romantismul, aventura și eroismul. Disney are toate elementele, cum ar fi castele, turnuri, trăsuri, cufere cu comori pentru ca copilul tau să redescopere aceste povești clasice și să iși construiască propriile basme.

  1. Lego Friends

Lumea Lego Friends este una pe care copilul tău o va iubi. Combină experiența clasică de construcție LEGO cu oportunitatea de a juca scenarii din viața de zi cu zi. LEGO Friends este despre cei mai buni cinci prieteni care trăiesc într-un univers plin de culoare, cu animale drăguțe și detalii pe care copilul tău le va iubi.

 

 

  1. Lego Hidden Side

Uitați ce știți despre seturile Lego!  Hidden Side invită copiii să se alăture unei echipe neînfricate de vânători de fantome, care îndrăznesc să “vadă” nevăzutul și ajută la transformarea unei lumi bântuite înapoi la normal! Adio fantome!

Next Post

Sfaturi utile pentru întreținerea lanțului cu role

Prin prelungirea duratei de viață a lanțului cu role din aplicația ta, poți reduce cheltuielile cu piesele de schimb și timpii morți. Pentru asta, trebuie să știi cum să le întreții, iar noi ți-am pregătit o scurtă listă cu sfaturi utile pentru a menține o rulare lină și eficientă a […]

You May Like

Subscribe US Now