Cele mai bune protectii termice pentru par

Pentru a pastra fibrele de par de caldura uscatorului si a placii de indreptat este necesar sa folositi un bun protector de caldura pentru par. Acest produs protejeaza parul fara a-l unge si faciliteaza coafarea. Protectoarele termice repara intreaga lungime a parului de efectele dezastruoase ale caldurii, varfurilor despicate, parului deteriorat si fragil, asigurand un par sanatos si stralucitor. Ghidul nostru va va arata primii 4 dintre cei mai buni protectori impotriva caldurii parului de la cele mai bune marci precum Kerastase, Sunsilk si Matrix, Olaplex in spray sau crema si pentru toate tipurile de par. Sa aflam impreuna! ( https://www.haircare.ro/olaplex )

  1. Ghd Spray protector termic pentru toate tipurile de par

GHD Thermal Protector Spray este cel mai bun protector de caldura pentru toate tipurile de par. Creeaza o pelicula de protectie pe parul umed sau uscat, care protejeaza parul de stresul temperaturilor ridicate ale uscatoarelor si placilor. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de par si trebuie pulverizat la o distanta de aproximativ 10 cm pe toata lungimea parului: de la radacini pana la varfuri. Odata aplicat, pur si simplu periati parul pentru a uniformiza produsul si treceti la pliere cu uscatorul de par sau coafati cu un fier de calcat sau o placa de indreptat. Acest protector de caldura pentru par nu numai ca protejeaza parul de sursele de caldura, dar este si un stilator excelent care faciliteaza coafarea lasand parul usor.

  1. Protector de caldura Miracle Creator pentru parul cret

Sprayul de protectie termica Matrix Total Results Miracle este unul dintre cele mai populare produse de pe piata. Pe langa faptul ca are o excelenta valoare pentru bani, combina protectia impotriva temperaturilor ridicate cu o formulare super bogata, care are multe beneficii pentru parul nostru. Printre acestea se numara cu siguranta efectul luminos, efectul neted controlat, efectul anti-friz si efectul anti-umiditate. De asemenea, are o actiune de intarire excelenta si hraneste profund. Face parul usor de manevrat si de aranjat, reparand daunele si prevenind varfurile despicate. Este perfect pentru toate tipurile de par, dar cele mai surprinzatoare efecte sunt mai presus de toate asupra parului cret si ondulat.

  1. Protector termic nutritiv Kerastase pentru parul uscat

Crema de protectie termica nutritiva Kerastase este un produs crem pentru par, ideal pentru protejarea parului uscat de caldura. Aplicati o cantitate mica de produs pe parul uscat sau umed in functie de lungimea parului si periati parul inainte de a continua cu pliul si coafarea. Actiunea sa hranitoare il face potrivit pentru parul deshidratat si uscat si mai putin potrivit pentru parul gras.

  1. Protector de caldura Gyada pentru par impotriva razelor solare

Spray-ul de protectie termica Gyada este un produs care, pe langa protejarea parului de eventualele daune cauzate de temperaturile ridicate, ofera si o serie de beneficii pentru imbunatatirea aspectului si sanatatii acestuia. Acest fluid de protectie impotriva caldurii este formulat cu aq-save: un ingredient activ inovator care se obtine din castane capabile sa creeze o pelicula de protectie pe par si sa mentina parul hidratat chiar si atunci cand parul este supus caldurii unui uscator de par sau a placilor dar si catre alte surse de stres sau caldura, cum ar fi vremea si soarele

Next Post

Ce sunt aparatele cu aerosoli

Un aparat cu aerosoli este un dispozitiv electric care transforma solutia care contine medicamentele prescrise de medic intr-o ceata de picaturi foarte fine. Acestea din urma, datorita dimensiunilor lor mici, vor putea ajunge la bronhiile si plamanii vostri si vor permite astfel un tratament eficient. Exista 2 tipuri de aerosoli […]

Subscribe US Now