Alegerea unei formatii de nunta din Bucuresti

Lucruri de reținut când rezervați o trupa cover

Este întotdeauna o idee bună să te gândești cu adevărat la ce fel de formație de nuntă vrei și ce fel de atmosferă vrei să aducă . Cauți mulțumiți care să producă hituri, vrei o trupă mai stilizată (cum ar fi o trupă Rat Pack) sau cineva puțin distractiv și nou (cum ar fi un act tribut)? Poate că aveți mulți oaspeți mai în vârstă sau un loc mai mic și doriți ceva mai acustic și mai moale?

Încercați să vă vedeți trupa live înainte de a le rezerva, dacă este posibil . Dacă nu le-ați văzut până acum la un concert sau la o altă nuntă, mergeți la o vitrină. Multe trupe participă la show-uri în hoteluri sau baruri locale. Este o modalitate grozavă de a cunoaște o trupă și de a vedea cum aceștia cântă pentru o mulțime. Desigur, dacă acest lucru nu este posibil, o vitrină virtuală sau un set de videoclipuri de înaltă calitate este cel mai bun lucru.

Formațiile de nuntă cântă în mod normal două până la trei ore , presupunând că încep la ora convenită. Dacă discursurile durează mai mult sau masa este întârziată, această oră nu poate fi adăugată de către trupă. Dacă nu doriți să pierdeți timp pe ringul de dans, programați-vă cina puțin mai devreme, astfel încât să aveți un tampon dacă lucrurile întârzie. În cazul în care există restricții de circulație din cauza Covid-19 , vă recomandăm să vă ajustați cronologia pentru a permite trupei să-și livreze setul complet.

Când vine vorba de prima ta melodie de dans , întreabă trupa dacă o știu și dacă o poate cânta live (dacă asta vrei). O trupă nu va fi supărată dacă alegi să mergi cu un CD și încerci să nu te supări dacă spun că nu sunt pregătiți să îl cânte live. De exemplu, o trupă tribut din anii ’80 ar putea să nu fie cea mai potrivită dacă primul tău dans este pe un cântec al lui Damien Rice!

Locația dumneavoastră vă poate întreba dacă furnizorii dumneavoastră de divertisment au acoperire de asigurare de răspundere civilă . Așa că verificați cu trupa dvs. și obțineți o copie a unei note de acoperire de la compania lor de asigurări pe care să o oferiți locației dvs. în prealabil.

Dacă ești îngrijorat de logistica trupei care cântă în locația ta, nu-ți face griji. În 99% din cazuri, locul a mai găzduit muzică, așa că ar trebui să fie destul de simplu. Din când în când apare un loc neobișnuit, cum ar fi un loc nou, o nuntă cu cort sau un cadru în aer liber. În aer liber poate pune probleme, așa că dacă asta ai în vedere, anunță trupa, vezi care sunt cerințele lor de putere și de punere în scenă și ai un plan de rezervă în cazul în care plouă!

Asigurați-vă că verificați unde vor dansa oaspeții tăi noaptea și ce mese vor fi mutate. Unele locații sunt destul de vechi și ar putea avea o podea veche de granit pe care să-ți bati picioarele, ceea ce nu este ideal, ringurile de dans din lemn funcționează cel mai bine!

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara

Next Post

Cum se aplica autobronzantul de la Australian Gold?

Cum se aplica autobronzantul de la Australian Gold?   Exista mai multe tipuri de crema autobronzanta dar Australian Gold este unul dintre cele mai recomandate branduri, motiv pentru care iti explicam cum sa aplici aceste creme si solutii astfel incat rezultatele sa fie cele asteptate. Uneori, este posibil sa nu […]
autobronzant-australian-gold

Subscribe US Now