9 sfaturi pe care nu le puteți ignora atunci cand vindeti obiecte online

Siteurile de anunturi gratuite- Ce sunt acestea ?

Un site de anunturi gratuite este un portal web care oferă membrilor să posteze anunțuri în diferite categorii, fără costuri, pentru a găsi persoane de la care să cumpere, să vândă și să negocieze schimbul de bunuri și servicii.

Spre deosebire de orice alte site-uri comerciale de publicitate online, un astfel de portal este doar un loc unde cauti sau iti publici ofertele, prin urmare, nu deține și nu gestionează niciunul dintre bunurile și serviciile enumerate pe site. Prin urmare, site-ul nu poate verifica sau susține calitatea, siguranța sau legalitatea articolelor postate pe site.

Cum să beneficiați de serviciile sale?

Pentru a plasa un articol  sau un serviciu  pe un site de anunturi gratuit, trebuie să deveniți membru. Procesul de înregistrare a membrilor necesită să furnizați numele complet, adresa, adresa de e-mail și alte informații de identificare.

Cum să selectați cel mai bun site?

Deoarece site-urile de anunturi au devenit foarte populare pentru agenții de publicitate online, există o proliferare a acestor tipuri de site-uri pe internet. Responsabilitatea dvs. depinde acum de selectarea site-ului unde sa postati anunturile online.

Mai jos sunt 9 sfaturi de luat in considerare atunci cand sunteti in cautarea unui astfel de site:

1- informații. Site-ul ar trebui să aibă termeni clari în tratarea informațiilor pe care le furnizați acestora sau altor membri în timpul înregistrării sau procesului de postare, în orice zonă de mesaje publice sau prin orice funcție de e-mail, inclusiv toate descrierile de text și / sau fotografiile, imaginile digitale sau redări ale articolelor și serviciilor dvs.

2- Site-ul ar trebui să vă solicite să fiți de acord că nu veți utiliza niciun dispozitiv sau software pentru a interfera sau a încerca să interferați cu funcționarea corectă a site-ului lor sau orice tranzacție care se desfășoară pe un astfel de site. În plus, ar trebui să vi se solicite să nu divulgați sau să partajați parola către terți sau să utilizați parola în scopuri neautorizate.

3- Termeni legali generali. Site-ul trebuie să precizeze în mod clar că serviciul lor este furnizat „așa cum este” și fără nicio garanție sau condiție, expresă sau implicită. Mai mult, termenii privind suspendarea / rezilierea, limita răspunderii, respectarea generală a legilor, lipsa agenției, notificările, arbitrajul și legile generale care acoperă acordul ar trebui să fie clar precizate.

4- Întreținere și timp de inactivitate. Site-ul ar trebui să sublinieze în mod clar că, din când în când, vor efectua întrețineri programate, ceea ce poate duce la perioade de nefuncționare temporare care vă pot împiedica să utilizați site-ul și / sau unele dintre serviciile lor.

5- Politica de confidențialitate. Site-ul ar trebui să garanteze că informațiile de identificare personală pe care le furnizați atunci când vă înscrieți nu vor fi vândute sau furnizate unor surse externe fără permisiunea dvs.

6- Descrieri și fotografii. Site-ul de anunțuri, într-un efort de a facilita o comunitate de cumpărare și vânzare de încredere, ar trebui să vă ofere opțiunea de a trimite imagini și / sau o descriere a articolului sau serviciului dvs.

7- Utilizarea cookie-urilor. Site-ul ar trebui să garanteze că utilizează cookie-uri pentru a vă oferi acces la paginile protejate fără a solicita o autentificare de fiecare dată.

8- Securitate. Site-ul ar trebui să dispună de măsuri de securitate pentru a proteja pierderea, utilizarea abuzivă și modificarea informațiilor aflate sub controlul lor.

9- Acces la informațiile dvs. personale. Site-ul de anunțuri ar trebui să garanteze că prioritatea lor este să păstreze confidențialitatea și confidențialitatea informațiilor dvs. personale și nu vor închiria sau vinde în mod deliberat informațiile dvs. personale unor terți, cu excepția consimțământului dvs. și în conformitate cu ancheta penală legală, citația, ordinul judecătoresc sau legale proces.

 

Pentru a accesa un astfel de site puteti accesa https://ivu.ro 

 

Next Post

Cum trebuie intretinut dulapul metalic pentru scule si unelte?

Atunci cand achizitionezi un dulap metalic, ai putea fi incantat de faptul ca ai parte de un spatiu suplimentar de depozitare. Totusi, uneltele de lucru nu raman la fel de ordonate dupa cateva luni de utilizare. De asemenea, este necesar un proces de intretinere constant pentru a prelungi durata de […]

Subscribe US Now